Политика за поверителност на лични данни

Защитата на Вашите лични данни на нашите потребители е важна грижа за нас. Настоящата политика за поверителност на лични данни определя как, защо и кога   www.cherga.bg, www.chop.cherga.bg , www.ferma.cherga.bg,  използва лични данни на потребителите си след предварително съгласие.
Тя е изготвена съобразно настоящето законодателство и Регламент 2016/679 на Европейския съюз (GDRP) за защита на личните данни.
Моля, прочетете внимателно тази Политика, преди да използвате услугите ни. Написана е по максимално конкретен и ясен начин, доколкото е възможно, за да Ви улесни в прочитането и разбирането ѝ.

Важна информация за защита на личните Ви данни:
При използването на този сайт е важно е да знаете, че:

  • Регистрирайки се в платформата ни, Вие се съгласявате с Политиката и изрично
  • Ако не желаете да обработваме Личните Ви данни по начина, описан в Политиката, моля, не ни ги предоставяйте.
  • Предоставянето на Лични данни е доброволно, с оглед на използването на услугите на Платформата ни или осъществяване на достъп до тях. Евентуалният Ви отказ да предоставите необходимите Лични данни за използване на услугите на нашата платформа би означавал отказ да използвате съответните услуги или да осъществите достъп до.
  • В определени случаи Вашето изрично съгласие за обработване на Лични данни може да не е необходимо, ако е налично друго правно основание, например: спазване на законовите задължения на Администратора; необходимост за изпълнение на договор и др.
  • Контролният орган по отношение на защитата на Лични данни е: Комисия за защита на личните данни.
  • Ако сте предоставили лични данни и желаете да упражните правото си за отписване на личните данни от нашата система можете да го направите като изпратите съобщение чрез формата ни за Контакти с нас.

Информация относно дружеството, което обработва личните Ви данни:

“Агенция БИК”, ЕАД
Администратор на лични данни за горепосочените сайтове.

За контакт:
София 1138, бул. “Самоковско шосе“ 2Л, Търговски Център “Боила” ет. 3

Тел. 0898777329,  емайл: shop@cherga.bg

Инфopмaция oтнocнo ĸoмпeтeнтния нaдзopeн opгaн:
Haимeнoвaниe: Комисия зa зaщитa нa личнитe дaнни
Ceдaлищe и aдpec нa yпpaвлeниe: гp. Coфия 1592, бyл. „Πpoф. Цвeтaн Лaзapoв” № 2
Дaнни зa ĸopecпoндeнция: гp. Coфия 1592, бyл. „Πpoф. Цвeтaн Лaзapoв” № 2
Teлeфoн:02 915 3 518
Еmаіl: kzld@gоvеrnmеnt.bg, kzld@срdр.bg
Уeб caйт: www.срdр.bg

 

Как използваме Вашите данни?

Предоставените от посетителите и потребителите данни се използват при осъществяване и обработка на поръчки, промоционални оферти, статистически анализ за продажби и подобряване на услугите на сайт техническа поддръжка и логистика.
Каква лична информация се събира?
Според различните видове потребители на сайта се събира следната информация:

  1. Информация за посетител – посетител е всяко лице, което зареди в уеб браузъра си страница, част от Платформата, или посещава различни нейни секции и страници (независимо дали чрез директно въвеждане на електронния адрес в браузъра, или чрез препратка от друг интернет сайт или ресурс). При посещение на сайта от посетител може да бъдат обработвани: Данни за местонахождение, посочвани от посетителя; Данни за държава/град, базирани на IP адреса на потребителското устройство, неизменна част от получаваната от всеки уеб сайт информация; Информация за извършени действия от посетителя в Платформата; Преференции на посетителя относно специфични аспекти и настройки по функционалностите на платформата; Информация за вида на използвания браузър/устройство.
    – Цел на обработването на данни: Осигуряване на основни и спомагателни функции, необходими за коректното и пълноценното функциониране на Платформата; Преброяване на посещаемостта на Платформата; Осигуряване на необходими условия за прилагане на услуги на маркетингови платформи.
  2. Имейл абонати – Посетител, който е извършил абониране за автоматичен електронен имейл бюлетин на Платформата, за получаване на писма по имейл, съдържащи различни единици информация от Платформата, търговски предложения и други. Електронният имейл бюлетин се изпраща директно от Администратора, без използване на външни посреднически услуги.
    Категории данни, които могат да бъдат обработвани: Имена, имейл адрес, Данни за местонахождение, неизменна част от предоставянето на услугата, Информация за използвания браузър/устройство.
    Цели на обработването: Осигуряване на възможност и обслужване на електронни абонаменти (имейл бюлетини), за които посетители се записват (абонират) – за получаване по имейл на различни единици информация от Платформата, търговски предложения и други.
    Срок за съхранение:До прекратяване на абонамента от страна на абоната или от страна на Администратора.
    Правно основание за обработването: Съгласие за включване в списък с получатели (абониране за имейл бюлетин).
  3. Регистрирани потребители
    Регистриран потребител е всеки Посетител, който е осъществил своя регистрация в Платформата, чрез въвеждане на имейл адрес (и/или потребителско име) и парола, с което действие създава свой т. нар профил или акаунт.
    Категории данни, които могат да бъдат обработвани: Основни задължителни данни: Имена, имейл адреси, IP адреси; Други данни: Информация за извършени действия от потребителя в Платформата, Информация за използвания браузър/устройство.
    Цели на обработването: Осигуряване на възможност и поддръжка потребителят да регистрира свой акаунт, даващ възможност за използване на услуги на Платформата, като: сключване на договори от разстояние за извършване на покупки, поддържане на потребителски профил и др.
    Срок за съхранение: До закриване на профила на абоната, което в този случай се счита и за оттегляне на съгласието.
  4. Съхраняване на данни след поръчки

    Администраторът съхранява Вашите лични данни, предоставени във връзка с направени онлайн поръчки, за срок от 5 години за целите на защита на правните интереси на Администратора при съдебни или административни спорове с потребители на онлайн магазина, като счетоводните документи се съхраняват за съответния законоустановен срок. Администраторът Ви уведомява, в случай, че срокът за съхранение на данните е необходим да бъде удължен с оглед изпълнение на нормативно задължение или с оглед легитимни интереси на Администратора или друго.

За какво се използват личните Ви данни след като заявите поръчка?

Сайтът /дружеството, което оперира със сайта и ФБ страници/ е в партньорки отношения с куриерски фирми за доставка на продукти –  СПИДИ, ЕКОНТ и други. Личните данни на потребителите, предоставени при поръчка се предоставят на куриерската фирма, за реализирането на доставката на заявените артикули от клиента, чрез онлайн поръчка и заплащане им чрез наложен платеж от страна на клиента. Във връзка с изпълнение на заявени поръчки от клиенти, дружеството, предоставя следните лични данни на куриерска фирма: име и фамилия на клиента, телефон за връзка и адрес за доставка, които потребителя предоставя доброволно при поръчка и се съгласява с настоящите условия.

Къде съхраняваме личните Ви данни?
Личните данни предоставени от посетителите и потребителите на сайта се съхраняват на сървъра на сайта на територията на Европейския съюз.

Как да оттеглите съгласието си за използване на предоставените от Вас лични данни?
Ако сте предоставили лични данни и желаете да упражните правото си за отписване на личните данни от нашата система можете да го направите като изпратите съобщение чрез формата ни за Контакти с нас.

 

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Cart

Количка

Close

Количката е празна!

Продължи пазаруване

Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро